Relax Masszázs "kuckó"

2017 augusztus 1-től lehetőség van az alábbi masszázsok igénybevételére:

Teljes testmasszázs
A kezelés a hát, derék, nyaki és vállövi szakaszok egészét, valamint a lábak, illetve karok elölről és hátulról történő kezelését foglalja magába. Ez a masszázs lehetőséget ad a teljes felfrissülésre, ugyanis alkalom adódik a feszes izmok teljes átgyúrására, ellazítására a test minden pontján.
80 perc

Hát-nyak masszázs
A kezelés a derék, hát, nyak és vállöv átmasszírozásából áll, a végén kimozgatással. Ajánlott fejfájás, izomfájdalmak, izomcsomók, csigolyabetegségek, kopások kezelésére és az általános közérzet javítására.
45 perc / 60 perc / 80 perc

Méregtelenítő mézes masszázs
A megszokottól eltérő masszázstípus, a méz gyógyító erejét hasznosító módszer a szervezet tisztítására. Speciális masszázstechnika alkalmazásával vákuumhatás keletkezik, ami elősegíti a bőr tisztulását, méreganyagok felszínre jutását, helyükre pedig fontos ásványi anyagok kerülnek. Comb- és fenéktájékon alkalmazva nagyszerűen hozzájárul a narancsbőr mennyiségének csökkentéséhez.
Választható kezelés:
- Hát
- Comb, fenék
- Hát + comb,fenék

- Mézes masszázs + 30 perces hátmasszázs

Alakformáló, zsírbontó cellulit masszázs
Ez a masszázstípus meglazítja a zsírszöveteket, megkönnyítve a szervezet számára a lebontásukat. A kezelést kúraszerűen célszerű alkalmazni, emellett szükséges a sok folyadékfogyasztás, egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás, hogy a kívánt eredményt sikeresen elérhessük. Az első kezelést egy kb. fél órás konzultáció előzi meg a helyes életvezetésről, táplálkozásról, otthoni praktikákról. 1 alkalom (kb. 80-90 perc).

Kismama masszázs
Várandósság alatt a test statikai változása miatt túlterhelődhetnek egyes izmok, ill. az új szerepkörök, a felelősségvállalás gondolata sok feszültséget okozhat a legtöbb nő életében. Ezen problémákat csökkenthetjük a klasszikus svédmasszázs bizonyos fogásaival a terhesség második trimeszterétől.
45 perc

Egyéb résztest masszázsok:

Arcmasszázs + nyak, vállöv
Az arc masszázsa elsősorban nőknek ajánlott kozmetikai-szépészeti eljárás. A kezeléshez tartozik még a nyak-vállöv masszázsa és passzív kimozgatása is, amely komplex módon segíthet fejfájások esetén. Az arc masszázsa javasolt a bőr regenerációja érdekében és arcideg problémák kezelésére.
45 perc

Kar masszázs
A felső végtag kezelése a kéz, az alkar és a felkar kezelését jelenti. Ajánlott vállfájdalmak, izomgyengeség vagy ízületi betegségek esetén (gyulladásos betegségek nyugalmi időszakában) és bénulásos, görcsös tünetek enyhítésére.
30 perc

Láb masszázs
A teljes alsó végtag kezelése. Jótékony hatással van a nagy terhelésnek kitett izmokra, ízületekre, lúdtalp okozta panaszokra, csípő és térdfájdalmakra, valamint dagadt, elnehezedő lábproblémákra.
30 perc / 45 perc

Mellkas masszázs, Has masszázs
A mellkas masszázsa légúti megbetegedések, asztma kezelésére javasolt, míg a hasmasszázs jótékony hatású emésztésproblémák (székrekedés, puffadás) esetén.
20 perc

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:
Mózsa Anita
06202823328
mozsa.anita@outlook.com