Heg-stria kezelés

A hegek általánosan elterjedt bőrjelenségek.

Általában valamilyen külső mechanikai hatásra alakulnak ki.
Ha ez a mechanikai hatás ( szúrás, csípés, metszés, kaparás..)
megtörténik, általában a seb gyógyulási folyamata révén alakul ki a heg. Nagyon fontos tudnunk, hogy milyen hatásra alakult ki. Ennek megfelelően lehet a kezelést átgondolni. Pontosan milyen kezelést alkalmazhatunk egy hegre. Ha valamilyen belső hatás következtében alakult ki a heg, sajnos előfordulhat, hogy az immunrendszerünk sem alkalmas a kezelés elkezdésére. A hormonháztartásunk felborulása, mindenképpen befolyásoló tényező ilyenkor.
Önálló kezelésbe csak akkor kezdjünk bele, ha kikértük a bőrgyógyászunk vagy a kozmetikusunk véleményét erről.

A kezelések milyensége a vendégünk érdekét képviselje.
A DERMA ROLLER-kezelés a hegkezelésében már számos sikereket ért el, de ha az immunrendszer helytelenül működik már NEM alkalmazhatjuk. Miért? Mert az immunrendszer fogja a derma roller által ejtett mikrosérüléseket begyógyítani. Ha hajlamosak vagyunk a hegesedésre, akkor nagy valószínűséggel ez a kezelés még súlyosabb végeredményt hozna. TEHÁT nagyon fontos a véreredmény és az orvosi szakvélemény!!

A másik kezelés a most divatba jött DERMA PEN. Ez tulajdonképpen a derma roller egyik változata. A tűk mélysége állítható, teljesen jól működik a gyakorlatban. A fő tulajdonsága végül a mezoterápia és a derma roller keveredése. Mindegyik a hatóanyag sikeres bejuttatása és az immunrendszer építő hatásának kiaknázásáról ismert. Ez egy ötvözet! Nagyon sikeres, de ami fontos, pár napra jól megdolgozza a bőrt.
A fényvédelem különösképpen fontos.

Eredmény: A hegkezelés nagyon nehéz. Az eltüntetése a szövetnek még nehezebb. Türelem és idő a kulcsa.

folyt.köv.