Ultrahang a kozmetikában..

Az Ultrahang a 21.sz egyik legszélesebb körben alkalmazott hatóanyag beviteli módszere, Használatával a bőr anyagcsere folyamatai fokozódnak ez által a sejtek oxigénellátása növekszik. A kötőszöveti rostokra kifejtett pozitív hatásának köszönhetően a bőr feszesebb, és rugalmas lesz.

Az ultrahang jótékony hatásai:

- Bőr szarurétegének fellazítása
- Bőr vérellátásának fokozása
- A sejtek tápanyag és oxigénellátásának élénkítése
- Salakanyagok és bomlástermékek elszállításának gyorsítása
- PH normalizáló

Mérsékli a mitesszerek utáni foltokat!

Vörös folt előfordul akkor is, amikor a pattanásokat nem megfelelően kezelték. Az ultrahang hullám beszivárog a bőrbe, hogy felgyorsítsa a véráramlást, aktiválja a sejteket.

Ráncfeltöltés..

A ráncok az öregedést szimbolizálják. Az ultrahanghullám a ránctalanító krémmel megnöveli a metabolizációt, így a bőr ellenáll a további ráncok kialakulásának.

Eloszlatja a táskákat és a sötét karikákat a szem alatt..

Karikák és táskák akkor alakulhatnak ki, ha a metabolizáció nem eléggé aktív, ennek az eredménye a sok zsír és nedvesség felhalmozódása valamint, ha a szem ereiben a keringés nehezen történik. Így sötét karikák keletkeznek. Az ultrahang gépi masszázs funkciója megnöveli a keringést és megolvasztja a zsírt. A kezelés során 5 percig kell mindegyik karikán mozgatni a kezelőfejet, a szemgolyót kikerülve.

Eloszlatja a zsírt

A gyulladásokat nehéz gyógyítani. Használjunk ultrahangot gyulladáscsökkentő krémmel együtt. Minden területet egy percig masszírozunk! A gyulladás végül hegesedés nélkül lesz kikezelve ezzel az eljárással.

A kezelés (kontraindikációi) nem lehet alkalmazni:
*Terhesség
*Gyulladt állapotok
*Betegség esetén
*Friss sebek, sérülések
*Csontos területen
*Szív felett
*Pacemaker esetén
*Mell
*Viszértágulatok
*Keringési rendellenesség
*Daganatos megbetegedések
*Halánték
*Szem közvetlen környéke

Alkalmazásai:
Hatóanyagbevitel (Zsírban és vízben oldódó vitaminok)
Ráncok kezelése
Aknés hegek és gyulladások
Narancsbőr
Zsírmobilizálás

Az ultrahang hatásai:
HŐHATÁS
MECHANIKAI HATÁS
BIOLÓGIAI HATÁS

FOLYAMATOS és MODULÁLT üzemmód
Az ultrahang terápia során keletkező hő, fokozza a vérátáramlást ezáltal a sejtek tápanyag és oxigén ellátását. Bőrre gyakorolt kedvező hatása mellett azonban vannak olyan esetek, amikor a keletkező hő nem kívánatos velejárója a kezelésnek. Ilyenek lehetnek pl. az arc kezelésénél a gyulladt Aknés folyamatok, vagy a cellulit terápia, ahol a hő a bőralatti kötőszövetet melegíti fel. Problémát jelenthetnek a bőrbe ültetett fém implantátumok is, melyek felmelegedhetnek a folyamatos ultrahang hatására.
A modern ultrahangos készülékeknél lehetőségünk van az úgynevezett impulzus, vagy más néven modulált üzemmód alkalmazására. Ilyenkor a folyamatos ultrahang hullámokat bizonyos időközönként megszakítjuk, így hagyva időt a bőrnek, hogy visszahüljön eredeti hőmérsékletére.

Nálam HÁROM fajta moduláció van:
100%.-os folyamatos moduláció/ zsírmobilizálás, cellulit kezelés.
20%-os villogó moduláció/ sejtanyagcsere élénkítés, érzékeny bőr kezelése.
50%-os megszakított ütemű moduláció/ hatóanyagbevitel.
Van egy nagy és egy kis kezelőfej!