Szempilla Dauer-Lash Lifting

A szempilla lifting egy olyan eljárás, ami a szempillákat a szempillatőtől emeli meg és ívesen vezeti felfelé a szemöldök irányába. Az eredmény pedig tartós szempilla emelés!

Ez az eljárás nemcsak biztonságot, de néhány felbecsülhetetlen, nyugodt reggeli pillanatot is jelent, hiszen 8 héten keresztül nem lesz gondod a pilláid formázására! Azért ez milyen klassz, nem? A lifting a tövénél fogva emeli meg a pilláidat, így azok hihetetlenül íveltek és látványosak lesznek.

Az eredmény sokkal természetesebbnek hat, mint a műszempilla, ráadásul a szálak szerkezete sem károsodik, a pilláid ugyanolyan selymesek és simák maradnak!

A formázáshoz használt anyag egyáltalán nem tartalmaz allergéneket, így azoknak is jó választás, akik nem viselhetnek műszempillát. Az ívek kb 2 hónapon keresztül tökéletesek maradnak, nem árt nekik se a strand, se a szemfesték, de még az olajos sminklemosó sem.

A különleges alkalmakra pedig spirállal igazán drámaivá teheted a tekintetedet, hétköznapokon pedig akár a szemfestést ki is hagyhatod.
Előnyei közé tartozik az is, hogy egyszerű – kb 45 perc alatt elkészíthető és azonnali látványos eredményt nyújt!

A Lash Lift egy olyan kezelés, ami megkönnyíti a mindennapokat és a kiemelt tekintet által ragyogóvá teszi az egész arcot!

Forrás: Refectocil