Kristályok

Mindenkinek van egy köve..

Van olyan, aki rögtön érzi melyik az amelyik felerősíti a jót benne.
Szerintem az ember nem mindig képes önmagától uralkodni érzelmein. Talán ezért is lehet segítségünkre egy természetes erő, amit nem rögtön érzünk, bár sokan villanásszerűen érezték. Bizonyított tény, hogy rezgésekből állunk. Gondoljunk csak bele, hogy ha minket a rezgéseink "tartanak össze" akkor minden ami körülöttünk van, meghatározó lehet ebben, vagy csak az is rezgésekből áll...
A kövek kaméleonként változnak. Lehetnek a világostól egészen a sötét színekig. Lehet bennük apró csillám, vonalkák, rétegek, üvegszerű rajzolatok, csodálatos formák.
Egyediek, megismételhetetlenek, mint mi. Talán ez a másik közös bennünk.

Általában ékszer formájában hordjuk magunkon. Nemrég hallottam, hogy az se mindegy, hogy melyik követ, melyik testrészünk felett viseljük. Ugyanis befolyásolja annak működését.
Példaként említenék párat.

Füstkvarc kristály

A nyugalmunkért, az izmok megfelelő működéséért, lábbetegségek ellen, görcsoldásra, vese energizálására..

Karneol kristály

A szexuális kiteljesedésért, anyagcsere, vesék, termékenység, reuma, depresszió, emésztőrendszeri problémák..

Citrin kristály

Az önbizalom helyreállításáért, energiafeltöltés,hasi szervek, epe, máj, lép, inzulintermelés helyreállítása (cukor betegeknek), a hormonrendszer helyreállítása..

Rózsakvarc kristály

A feltétel nélküli szeretetért, a szív köve, a vérkeringés, a mellkasi szervek, a vese megbetegedésekre, legyőzi bennünk a haragot, segít a lelki egyensúly megteremtésében, a szeretet, az együttérzés, az önzetlenség köve.

Kalcedon kristály

Az őszinteségünkért, jó a légúti megbetegedésekre, beszédzavarok esetén, idegnyugtató, szorongásoldó..

Ametiszt kristály

Az önmagunkkal való kapcsolatért, jó a hormonrendszerre, nyugtató, immunerősítő, bőrbetegségekre, álmatlanságra, auratisztításra, skizofréniára, paranoiára, önbecsülésünkre hat kedvezően..

Hegyi kristály

A családi békéért, gyulladásokra, pajzsmirigyre, szív-, gyomor-, fül-. szembetegségekre, idegkimerültségre, jelenléte jót tesz a családi békének.

A kristályokat néha meg kell tisztítani, hogy az energiamezők szabadok legyenek. Ezáltal a kő magába szívhassa a pozitív energiákat. Mossuk le a kristályokat, majd tegyük ki őket napsütötte helyre.

Ha ékszer formában egyedi ékszert szeretnél, én tudok egy nagyon ügyes ékszerészt!
:)